Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

1001 Gece Masalları'nda dev buluşma: Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol aynı dizide

Mavi Kadın>Diziler>1001 Gece Masalları'nda dev buluşma: Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol aynı dizide

"Sadakatsiz" dizisiyle hayran sayısını ikiye katlayan Cansu Dere, uzun bir aradan sonra yeni projesiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dere'nin Tabii platformunda izleyiciyle buluşacak "1001 Gece Masalları" dizisindeki partneri belli oldu.

1001 Gece Masalları'nda dev buluşma: Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol aynı dizide

Ünlü oyuncu Cansu Dere, "Sadakatsiz" dizisindeki performansıyla hayranlarının gönlünde taht kurdu. Diziyle birlikte yıldızı parlayan Dere, birçok projeden teklif aldı ve nihayet yeni bir projeye "evet" dedi.

Sadakatsiz’de oynadığı Asya Yılmaz karakteriyle iki yıl boyunca ekranlarda fırtına gibi esen Cansu Dere uzun bir süre herhangi bir dizide rol almadı. Türkiye’nin en gözde kadın oyuncuları arasında sağlam bir yer edinen Dere, sonunda Bozdağ Film'in yeni projesinde Şehrazat karakterini oynamak üzere el sıkıştı.

CANSU DERE "ŞEHRAZAT" İLE GELİYOR

Güzel oyuncu Cansu Dere, Tabii platformu için çekilecek dijital dizi “1001 Gece Masalları”nda Şehrazat karakterini oynayacak. Dizide, hayatta kalmak ve Sultan Şehriyar’a gerçeği göstermek için 1001 gece boyunca masal anlatan Şehrazat’ın hikayesi anlatılacak.

Öykü ve senaryosu Atilla Engin’e ait olan dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Dev bir plato ve özel dekorlar üzerinde çalışmalar sürerken, izleyiciyi görsel olarak da etkileyecek bir yapım hazırlanıyor. Cansu Dere, Ezel, Anne ve Sadakatsiz gibi unutulmaz dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinmişti.

"1001 Gece Masalları"nın hemen ardından, Cansu Dere Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği “Körebe” dizisiyle ekranlara dönmeyi planlıyor. 

 

1001 Gece Masalları'nda dev buluşma: Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol aynı dizide

DEV BULUŞMA! CANSU DERE'NİN PARTNERİ BELLİ OLDU

“1001 Gece Masalları” dizisinde iki dev isim bir araya geliyor! Cansu Dere’nin geçtiğimiz günlerde anlaşma sağladığı dizinin başrol erkek oyuncusu da belli oldu. 

Dünyanın pek çok yerinde geniş bir hayran kitlesi olan, sayısız ve unutulmaz projelerde yer alan İbrahim Çelikkol, “1001 Gece Masalları”nda Sultan Şehriyar karakterini oynayacak.

 

1001 Gece Masalları'nda dev buluşma: Cansu Dere ve İbrahim Çelikkol aynı dizide

Öykü ve senaryosu Atilla Engin’e ait olan dizinin çekim hazırlıkları son hızla sürerken, İbrahim Çelikkol, kısa süre önce Netflix’te yayınlanacak Yavuz Turgul imzalı “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisi için sete çıkmıştı.

Kaynak : mavikadin.com
Editör : Elif Demirtaş Bilir
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...