Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

2024 Altın Küre Ödülleri'ni sunacak isim belli oldu

Mavi Kadın>Magazin>2024 Altın Küre Ödülleri'ni sunacak isim belli oldu

Altın Küre Ödülleri'nde bu yılın sunucusu olarak belirlenen isim açıklandı. 7 Ocak'taki törende, Oscar'ın habercisi olan bu prestijli ödülleri sunacak kişi belli oldu.

2024 Altın Küre Ödülleri'ni sunacak isim belli oldu

81. Altın Küre Ödülleri için adaylar geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Televizyon kategorisinde "Succession" dizisi En İyi Drama Dizisi dalı dahil toplam dokuz adaylıkla öne çıktı. Sinema kategorisinde ise Greta Gerwig'in "Barbie" filmi, dokuz adaylıkla zirveye yerleşti ve onu sekiz adaylıkla Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmi takip etti. 7 Ocak'ta düzenlenecek törenin sunucusu da belli oldu.

ÜNLÜ KOMEDYEN ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ'Nİ SUNACAK

Altın Küre Ödülleri'nin bu yılki sunucusu ünlü komedyen Jo Koy olarak belirlendi. Koy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kariyerim boyunca birçok sahneye adım attım ama bu seferki çok özel olacak. Altın Küre Ödülleri'ni bu yıl sunacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Son dönemde Disney imzalı Haunted Mansion filminde ve Monkey King animasyon filminde Bendo karakteriyle yer alan komedyen, bu önemli görevi üstlenmek için heyecanlı.

CHRIS ROCK TEKLİFİ REDDETTİ

Altın Küre Ödülleri için sunucu olarak düşünülen Chris Rock, teklifi reddetti. 2022 Oscar Ödülleri'nde Will Smith'in sahneye çıkıp Rock'a tokat atmasıyla gündeme gelen komedyen, bu yıl Altın Küre Ödülleri'ni sunmayı kabul etmedi.

NE OLMUŞTU?

27 Mart 2022’de düzenlenen 94'üncü Oscar töreninde Will Smith, bir hastalık yüzünden saçları tamamen dökülen karısı Jada Pinkett Smith'e yönelik bir espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat atmıştı. Salonda bulunan konuklar ve televizyon karşısındaki izleyiciler önce bunu bir şaka zannetselerde hiç öyle düşünüldüğü gibi olmamıştı.

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : İrem Çınar
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...