Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

2025 erkek kış modasında 70’ler rüzgârı ön plana çıkıyor!

Mavi Kadın>Moda>2025 erkek kış modasında 70’ler rüzgârı ön plana çıkıyor!

2025'in kış sezonunda erkek giyiminde eskiyi yeniden canlandırma zamanı geldi. 70'lerin eşsiz tarzı ve özgüveni ön planda olacak. Yumuşak tonlardan cesur desenlere, retro detaylardan modern kesimlere kadar her şey bu kış gardırobunuza girecek. Kürk detaylı ceketler, geniş paça pantolonlar ve vintage baskılı sweatshirt'lerle sokakları fethedebilirsiniz.

2025 erkek kış modasında 70’ler rüzgârı ön plana çıkıyor!

2025 erkek kış modasında nostaljik bir esinti hissediliyor. 70'lerin özgün tarzı, yeniden ön plana çıkarak erkek giyiminde büyük bir etki oluşturuyor. Yumuşak ve sıcak tonlar, retro desenler, geniş paçalar ve salaş kesimlerle bezeli bu döneme ait parçalarla dolu bir sezon sizi bekliyor. İkonik detayların modern yorumlarıyla zenginleşen 70'ler rüzgârı, hem şıklığı hem de konforu bir arada sunuyor. İşte 2025 kış erkek kreasyonu

2025 ERKEK KIŞ KOLEKSİYONU

2025 erkek kış koleksiyonunda şu trendleri görmek mümkün olabilir:

2025 erkek kış modasında 70’ler rüzgârı ön plana çıkıyor!

1- Geniş kesimli palto ve ceketler

Sezonun belki de en çok konuşulan ve dikkat çeken trendi, yıllardır modadan uzak kalmış olan geniş kesimlerin, yeniden moda sahnesine giriş yapması oldu. Oversized adını verdiğimiz bu geniş kesimli paltolar ve ceketler, hem kullanım rahatlığı hem de sundukları şık görünüm ile hızla popülerlik kazandılar.

Özellikle kalın kumaşlardan üretilen yün ve kaşe oversized ceketler ve paltolar, soğuk kış günlerinde sıcacık bir barınak sağlarken, aynı zamanda da stilinizi tamamlayarak dikkat çekici bir görünüm sunuyor. Ayrıca zeytin yeşili, koyu mavi ve antrasit gri tonları daha çok ön planda yer alıyor.

2- Retro esintili geometrik tasarımlar revaçta

2025 kışında erkek modasının belirgin bir unsuru olan desenler, retro esintili kareli desenlerle dolu. Klasik gömlekler ve pantolonlar bu tür desenleri sıkça barındırıyor. Geometrik desenler ise kazak ve ceketlere dinamizm katarak, göz alıcı bir şekilde ön plana çıkıyor. Bu tür parçaları sade renklerle kombinleyerek dikkat çekici ancak dengeli bir stil oluşturabilirsiniz.

Örneğin, desenli bir kazak ve düz renk bir pantolonla rahat ama şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 2025 kışında erkek modası, cesur ve kendine güvenen erkeklere yönelik olarak şekilleniyor.

3- Toprak, bordo ve koyu yeşil renk paletleriyle doğadan ilham alıyor.

Bu sezon erkek modasında doğadan ilham alan renk paletleri ön planda. Toprak tonları, koyu yeşiller ve bordonun derin tonları soğuk kış günlerinde sıcaklık ve sofistike bir görünüm sunuyor. Kahverengi tonlarının krem ve beyazla kombinasyonu ise öne çıkan bir trend olarak karşımıza çıkıyor. Bu doğal tonlar, hem günlük kullanımda hem de ofis ortamında şıklığıyla fark oluşturur.

2025 erkek kış modasında 70’ler rüzgârı ön plana çıkıyor!

4- Aksesuar seçimlerinde deri ve yünler ön planda.

Soğuk hava koşullarında sıcacık kalmanızı sağlayan deri eldivenler, geniş atkılar ve şık bereler, sadece konfor sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sizlere şıklığın kapılarını aralıyor. Bu sezon derinin etkisi sadece aksesuarlarda değil, ayakkabı ve çantalarda da karşımıza çıkıyor. Birbirinden şık deri bot ve çantalarla kıyafetlerinizi tamamlayarak görünümünüze sofistike bir hava katacaksınız.

5- Organik pamuk ve yün gibi geri dönüştürülen malzemelerden üretilen kıyafetler göze çarpıyor.

Organik pamuk ve geri dönüştürülmüş yünden üretilen giysiler, sadece konforlu değil aynı zamanda çevreye duyarlı ürünlerde ortaya çıkarılıyor. Bu kıyafetlerin moda dünyasında giderek daha fazla tercih edilmesi, sürdürülebilir bir yaşam tarzını benimseyenler için harika bir seçenek haline geldi. Doğal malzemelerden üretilen kazaklar, tişörtler ve pantolonlar, hem şıklığı hem de çevre dostu yaklaşımı bir araya getirerek günümüz modasına yeni bir soluk getiriyor.

2025 erkek kış modasında 70’ler rüzgârı ön plana çıkıyor!

6- Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yenilikçi katmanlı kıyafetler

2025 kış sezonunda erkek modasında, farklı dokular ve katmanlar oldukça popüler! İnce kazaklar, yelekler ve uzun paltolar kombinlenerek hem şık hem de sıcacık bir görünüm elde ediliyor. Bu sezonun en dikkat çeken trendlerinden biri ise cesurca farklı dokuları bir arada kullanmak. Yün ile deri ya da kaşe palto gibi materyalleri harmanlayarak katmanlı bir tarz oluşturmak stilinize önemli ölçüde derinlik katar.

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Funda Aydın
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...