Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Altın fiyatlarında son durum ne?

Mavi Kadın>Yaşam>Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının güvenli liman olarak görülmesi nedeniyle fiyatlar, piyasadaki belirsizliklere bağlı olarak sürekli hareketlilik gösteriyor.​ Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatları son dönemde yatırımcıların dikkatini çeken en önemli konular arasında yerini alıyor.

Güvenli liman olarak görülen altın, ekonomik belirsizlikler ve piyasadaki dalgalanmalar nedeniyle sürekli hareketlilik gösteriyor.

4,5 YIL SONRA İLK KEZ FAİZ İNDİRİMİ

Mart 2020'deki son faiz indiriminin ardından pandemi süreciyle birlikte sıkı para politikası izleyen ABD Merkez Bankası (Fed), 4,5 yıl aradan sonra ilk kez faiz oranlarını düşürdü.

Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Altın fiyatlarında son durum ne?

Piyasalar indirimi beklese de, hamlenin 25 mi yoksa 50 baz puan mı olacağına dair belirsizlik vardı. Fed, piyasa beklentilerine uygun olarak politika faizinde 50 baz puanlık bir indirim gerçekleştirdi.

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Son haftalarda yaşanan küresel ekonomik gelişmeler, merkez bankalarının para politikaları, jeopolitik gerilimler ve enflasyonist baskılar, altın fiyatlarında hareketliliğe neden oldu.
Yatırımcılar, piyasalardaki belirsizlikler karşısında risklerini en aza indirmek içn altına yöneliyor ancak altın fiyatları ise bu talep doğrultusunda yükseliş gösteriyor.

Gram Altın

Alış: 2.814

Satış: 2.814

Çeyrek Altın

Alış: 4.652

Satış: 4.711

Yarım Altın

Alış: 9.276

Satış: 9.417

Tam Altın

Alış: 18.358

Satış: 18.719

Cumhuriyet Altını

Alış: 18.554

Satış: 18.769

Altın (ONS)

Alış: 2.574 USD

Satış: 2.574 USD

Kaynak : mavikadin.com
Editör : İrem Çınar
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...