Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

Mavi Kadın>Yaşam>2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

2023 yılına şimdiden damgasını vuran Barbie ve Oppenheimer filmlerinden sonra gözler 2024’e çevrildi. Sinemaseverler için hazırladığımız bu listede 2024 yılında en çok beklenen 15 filme yer verdik.

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

Hollywood’da süren eylemlerden kaynaklı bu sene çıkması beklenen veya 2024 senesine yetişmesi gereken birçok film iptal edildi veya ertelendi. Hâl böyle olunca gelecek sene vizyonda hangi filmlerin olacağı da merak konusu oldu. Hâlihazırda eylemler sürerken kesin olarak 2024 yılında vizyona girecek en çok beklenen 15 filmi sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz. 

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

MICKEY 17

Mickey 17, bir keşif klonudur. Görevleri buzul bir gezegen olan Nifheim’i keşfetmek olan bu klonun başından geçen olayları konu alır. Mickey, ölse bile yeniden klonanabilmektir ve böylelikle geçmişte olanların büyük bir kısmını da hatırlayabilir. Bir görev sırasında Mickey7’in öldüğü düşünülür ve bu nedenle yeni bir klon aktif edilir. Böylelikle aslında hayatta olan Mickey7, yeni bir maceraya başlar. Başrol Mickey karakterini, son dönemin popüler oyuncusu Robert Pattinson canlandırmaktadır. Aynı zamanda Marvel sinematik evreninden tanıdığımız Mark Ruffalo ve Naomi Sarah Ackie da bu filmde yer alır. Filmin 29 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi beklenmektedir. 

SNOW WHITE 

22 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi beklenen Snow White (Pamuk Prenses), Grimm Kardeşlerin ünlü masalından uyarlanmıştır. Live-action tekniğiyle çekilecek olan filmin oyuncuları ise şu şekilde:

  • Rachel Zegler  (Pamuk Prenses)
  • Gal Gadot (Kötü Cadı)
  • Andrew Burnap (Jonathan)

 

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

ELIO

Adrian Molina tarafından yönetilen Elio, 1 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Elio, 11 yaşında ve topluma uyum sağlamakta zorluk çeken bir çocuktur. Annesi Olga ise son derece zeki ve uzaydan gelen gizemli sinayalleri çözmeye çalışan askeri projeyi yönetir. Bu sırada uzaylılarla iletişime geçen Elio, dünyanın galaktik elçisi seçilir. Filmin hikâyesi de bu konu hakkındadır.  

THE FALL GUY 

Son dönemin en popüler oyuncularından olan Ryan Gosling’in yer aldığı The Fall Guy, 1 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanan diğer bir filmdir. 1980’lerde dizisi bulunan yapımın içeriği hakkında ise fazla bir bilgi paylaşılmadı. Ana karakterin önceden bir figüran olduğu sonradan ise unutulmasını genel olarak ele alan film, 2024 yılında en çok beklenen yapımlar arasında. 

BALLERINA 

Oldukça sevilen bir yapım olan John Wick ile aynı evrende geçen Ballerina, bir kadının hayat hikâyesini konu alıyor. Ballerina, ailesini öldürenlerden intikam almak için bir örgüte üye olur. Bu aksiyon filminin başrol oyuncusuyla Ana de Armas’tir. Vizyon tarihi ise tam olarak bilinmiyor.

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

CAPTAIN AMERICA 4: BRAVE NEW WORLD ORDER

Marvel sinematik evreninin sevilen süper kahramanı Kaptan Amerika’nın yerini alacak kişinin Falcon karakterini canlandıran Sam Wilson olmasına karar verilmişti. Burada yeni Kaptan Amerika’nın kötülerle mücadelesine tanıklık edeceğiz. 

MADAME WEB

Başrolünü Dakota Johnson’ın oynadığı Madame Web, 16 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Madame Web, Venom ve Spider-Man gibi kurgu karakterleriyle aynı evrende yer alan bir medyumdur. Cassandra Webb adında doğuştan gözleri görmeyen bu kadının sonrasında mutasyona uğrayarak Madame Web olmasını izleyeceğiz. 

MAD MAX FURIOSA

Yönetmenliğini Georger Miller’in yaptığı film, 24 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Son zamanların popüler isimlerinden Anya Taylor- Joy ve Chris Hemsworth bu filmde yer alıyor. Mad Max evreninde geçecek olan filmin türü önceki yapımlar gibi yine aksiyon olması bekleniyor. 

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

A QUIET PLACE DAY ONE

Distopik bir evrende geçen “A Quiet Place Day One” sese duyarlı varlıkların harekete geçmesini önlemek adına sessiz bir şekilde yaşayan aileyi konu alıyor. Durgun sessizliğin hâkim olduğu evrende aniden çıkan ses sonucu ailenin hayatlarının kabusa dönmesini izleyeceğiz. Filmin 8 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. 

JOKER: FOLIE à DEUX 

Detective Comics (DC) evreninin sevilen kötü karakteri Joker’in maceralarını konu alan filmin başrolünde Joaquin Phoenix ve Lady Gaga bulunuyor. Joaquin Phoenix’in canlandırmış olduğu Joker 2019 yılında DC evreni sevenlerinden tam not almıştı. 2019 yılında akıl hastanesine götürülen karakterin, Arkham’da Harley Quinn ile karşılaşmasını ve sonraki süreçteki maceralarını izleyeceğiz.

KUNG FU PANDA 4

Sevilen animasyon karakteri Po’nun, 4. filmi olarak yayınlanacak Kung Fu Panda 4,  5 Nisan 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanılıyor. 

TRANSFORMERS ONE

Hem Autobot'ların hem de Decepticon'ların evi olan Cybertron'da geçen Transformers One, 13 Eylül 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Filmin Optimus Prime ve Megatron arasında geçenler hakkında olacağı söyleniyor. 

 

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

DEADPOOL 3

Deadpool karakterinin maceralarını konu alan filmin yine 1. ve 2. filmlerindeki gibi absürd komedi türünde olması bekleniyor. Ryan Reynolds’ın Deadpool olarak göreceğimiz yapımın X-Men evreniyle bağlantı kuracağı ve bu yüzden sevilen oyuncu Hugh Jackman’ın de filme dâhil olduğu söyleniyor. 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek film, şimdiden sevenlerinin beğenisini kazanmış durumunda. 

GÖREVİMİZ TEHLİKE 8

Görevimiz tehlike serisinin 8. filmi 2024 yılında vizyona girecek yapımlar arasında. Filmin başrolü Tom Cruise, bu yapım için 2. Dünya Savaşından kalma bir uçağın tepesinde görüntülenmişti. Filmin çekimleri birçok ülkede gerçekleşmiş ve en son sahneler içinse İtalya seçilmişti. 

 

2024 yılında vizyona girecek filmler belli oldu!

BEYOND THE SPIDER-VERSE

 2023 yılının en çok beklenen filmlerinden olan Spider Man Across The Spider -Verse’un devam filmi olan Beyond The Spider-Verse birçok kez ertelenmesine rağmen 2024 yılında kesin olarak çıkacağı duyuruldu. Çoklu evrende geçen yapım, önceden Spider Man Across The Spider Verse’un part ikisi olarak piyasa sürülmesi planlansa da sonradan vazgeçilmiştir. 

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Gülenber Han
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...