Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

Mavi Kadın>Moda>2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

2025 yılı için moda olacak renkler belirlendi. Büyük markaların ve trendlerin yönünü belirleyecek olan renkler moda ve dekorasyonda büyük oranda öne çıkacak.

2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

 2025 yılında moda ve dekorasyonda trend olacak renkler belli oldu. Büyük oranda trendleri etkileyecek olan renkler muhteşem görünüyor ve modern görünümü de iki kat arttırıyor. 

2025 YILI MODA OLACAK RENKLER 

2025 yılında moda olacak renkler trendleri çok değiştirecek. Adeta farklı bir anlayışı benimseyen bu renkler daha modern bir görünümü de amaçlıyor. 

2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

Mavi ile mor arasında 'Future Dask’ yani 'Gelecek Alacakaranlık' anlayışının benimsendiği bu yılda değişim ana trend olacak. 

Büyük bir değişim öngörülen moda trendlerinde renkler mavi ve mor arasında kalacak. Bebek ve çocuk modasında da büyük bir değişimin ufukta olduğu söyleniyor. 

2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

2025'te en çok kullanılacak olan renkler moda alanında mavi ile mor arasında olacakken, dekorasyonda da bu etkileri görmek mümkün olacak. 

2025 - 2026 yılının ana renkleri Celestial Yellow, Cherry Lacquer, Retro Blue, Neon Flare ve Future Dusk   olarak açıklandı. Bu renkler önümüzdeki sezonda moda dünyasında büyük bir değişimin kapısı da aralayacak. ‘Celestial yellow’ ile ‘cherry lacquer’ sıcak ve cazip bir kombinasyon oluştururken ‘retroblue’ nostalji vaat ediyor, ‘neon flare'nin yarattığı enerjik ve canlı atmosfer, ‘future dusk'ın gizemli tarafı ile boyut kazanıyor.

2025 YILI DEKORASYONDA TREND RENKLER

2025 yılında dekorasyon alanında trend olacak renkler de büyük ilgi görülüyor. Yumuşak mavi alt tonlarına sahip yosun yeşili çok trend olacak ve dekorasyonda tercih edilecek. 

2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

2025 yılı için dekorasyon ürünlerinde trend olacak renkler ise şöyle sıralanıyor; Convivial Yellow (Keyifli Sarı), Sequin (Payet), Nomadic Desert (Göçebe Çölü), Nutshell (Fındık Kabuğu), Spiced Cider (Baharatlı Elma Şarabı), Snowbound (Kar Bağı), Stucco (Sıva), Delft ve Rocky River (Kayalık Nehir) yer alıyor.

2025 moda olacak renkler muhteşem ve modern görünüyor

Özellikle çocuk odalarında adaçayı yeşili mutlaka tercih edilecek renklerden biri olarak yer alıyor. Bej ve kahve tonlarına eşlik edecek olan renk harika bir enerji alanı da oluşturmaya yardımcı. 

Kaynak : mavikadin.com
Editör : Menekşe Gümüş Yılmaz
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...