Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

2024 KPSS Önlisans sonuçları için tarih belli oldu! Tarihi kaçırmayın...

Mavi Kadın>Yaşam>2024 KPSS Önlisans sonuçları için tarih belli oldu! Tarihi kaçırmayın...

KPSS 2024 Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu. Adaylar geçtiğimiz günlerde sınava girmiş ve birçok soru sosyal medyada olay olmuştu. Sınav sonuçlarına ilişkin ÖSYM'den açıklama geldi.

2024 KPSS Önlisans sonuçları için tarih belli oldu! Tarihi kaçırmayın...

1 Eylül 2024'te sınava giren milyonlarca Ön lisans mezunu aday sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. ÖSYM 2024 Ön lisans sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin duyuruda bulundu. 

 

2024 ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

 

KPSS Ön lisans puan ve sıralamasına göre kamuda göreve yerleşecek olan adaylar sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. ÖSYM sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi 20 Eylül 2024 olarak duyurdu. Adaylar sistemden bilgilerini girerek sonuçları öğrenebilecek. 

2024 KPSS Önlisans sonuçları için tarih belli oldu! Tarihi kaçırmayın...

SONUÇLAR NASIL SORGULANACAK?

 

Adaylar sonuçları sorgulamak için TC kimlik numarası ve aday şifresiyle giriş yapacak. Aday giriş şifresi bulunmayan adaylar E devlet üzerinden de sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilirler.

 

Ön lisans puanlarıyla kamuda açılacak alanlara tercih yapabilecek olan adaylar kamuda iş fırsatı bulabilecek. 

Kaynak : mavikadin.com
Editör : Menekşe Gümüş Yılmaz
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...